Prenumeranter statistik youtube

Få en överblick över kanalens resultat – YouTube Hjälp

Prenumeranter: antal tittare som prenumererar på din kanal. Populäraste Shorts-videorna: dina … Obs! Du kan se mer statistik i YouTube Studio-appen.

Grunderna i YouTube Analytics – Android

9 nov. 2022 — YouTube har numera över 80 miljoner betalande prenumeranter av Music och Premium, vilket innebär en ökning med hela 30 miljoner på ett år.

YouTube har nu 80 miljoner betalande prenumeranter

YouTube har nu 80 miljoner betalande prenumeranter – Swedroid

31 aug. 2022 — Totalt 73 procent av de vuxna använder YouTube i världen. Pew Research visade att 78 procent av männen och 68 procent av kvinnorna använder …

Allt om YouTube – den ultimata guiden (SEO, fakta, statistik)

10 jan. 2023 — Med hjälp av statistiken ser du vilka av dina videos som fungerar och vad som lockar prenumeranter till din YouTube-kanal.

YouTube är en plattform för videodelning där användare kan skapa, ladda upp och titta på videor. Det är en av de mest populära och största plattformarna på Internet.

Hitta statistik på YouTube – Moderskeppet SoMe

Så hittar du statistiken på YouTube | Guide från SoMe

3 nov. 2021 — Så här ser du vem som prenumererar på din YouTube-kanal · Först och främst loggar du in på ditt YouTube-konto och går till din profil; · Klicka på …

Med hjälp av statistiken ser du vilka av dina videos som fungerar och vad som lockar prenumeranter till din YouTube-kanal.

Hur du kontrollerar hur många prenumeranter en YouTube …

Så här ser du statistiken för din kanal på YouTube. … 2.5 Statistik över antalet prenumerationer och videovisningar. 3 Slutsats:.

Så här visar du din kanalstatistik på YouTube – IK4 ▷➡️

Hur du ser statistiken för din kanal på YouTube ▷ ➡️ IK4 ▷ ➡️

5 mars 2021 — För dig som vill gräva ner dig vidare i Youtube-statistik ligger ett antal … största kanal T-series med över 160 miljoner prenumeranter.

Så här ser du statistiken för din kanal på YouTube ➡️

“Youtube är så mycket större än vad de flesta vuxna tror …

“Youtube är så mycket större än vad de flesta vuxna tror” – Digiteket

Det kan förbättra din totala statistik, vilket är bra för att skapa affärspartnerskap eller sponsring. Din video kommer att synas bättre på många sökord. Varför …

Jag pratade med min tonårsdotter igår och frågade henne “Vad borde jag skriva om som vuxna borde förstå angående internet och allt som är digitalt?” Hon tänkte en liten stund och konstaterade sedan “Youtube är så mycket större än vad de flesta vuxna tror”. Detta ledde till en intressant diskussion om hur bilden av Youtube skiljer sig mellan generationerna och jag lovade att göra mitt bästa för att bredda och nyansera bilden av videotjänsten. Here it goes:

Öka YouTube för att få fler visningar, likes och prenumeranter

8 apr. 2021 — Hur man kontrollerar andra YouTubers YouTube-prenumeranter … Social Blade är statistik av många användare runt om i världen.

Den mest exakta webbplatsen för verifiering av YouTube …

Keywords: prenumeranter statistik youtube