Stylingknep som förbättrar din outfit direkt

Har du någonsin köpt ett plagg som såg fantastiskt ut på galgen eller på en inspirerande bild, men när du väl provade det såg det inte alls lika bra ut på dig? Hemligheten ligger i stylingen. Sedan är det även bra att satsa på att köpa bra kläder från en bra butik, som till exempel LULULIA. De säger själva; Hos Lululia.se kan du alltid förvänta dig att hitta bra erbjudanden på våra härliga märken.

Undvik allt för många trender samtidigt

Undvik att överbelasta din look med för många trender på en gång. Trots att det finns en uppsjö av trender kan det vara lockande att kombinera dem alla på en gång. För många trender på en gång kan skapa röra och leda till att helheten inte blir särskilt snygg. Det är viktigt att se till vilka typer av trender det handlar om – om någon trend sticker ut extra mycket kan det vara en bra idé att låta den synas separat.

Välja skor och byxor

När du väljer skor och byxor är det viktigt att tänka på hur de samspelar. För att undvika att se kortare ut, undvik kombinationer som vida byxor med platta skor. Istället kan du matcha dem med skor som har en högre sula eller klackar, vilket kan ge illusionen av längre ben och en längre silhuett.

Om du bär croppade jeans är ett bra tips att välja skor som visar mer än din fotled, vilket kan bidra till ett längre intryck av benen. Det kan vara ett par loafers eller låga klackskor för att framhäva benens längd.

Se upp med för mycket mönster eller färger samtidigt

Undvik att överbelasta din stil med för många färger och mönster på en gång. Konsten ligger i att mixa färger och mönster på ett sätt som känns balanserat och harmoniskt.

Var modig med oväntade kombinationer, men om ett plagg sticker ut för mycket kan det vara smart att balansera det med neutrala accessoarer. Fokusera på färgmatchning snarare än mönstermatchning. Så länge färgerna harmonierar kan du blanda olika mönster på ett framgångsrikt sätt.

Enklare mönster som ränder eller rutor är lättare att matcha tillsammans och kan skapa en snygg och stilfull helhet.